Rouwbloemen

Wij helpen u graag om het perfecte bloemstuk te realiseren

Om respect te betuigen aan een overledene vinden we het belangrijk dat alle details zijn zoals gewenst door de familie en naasten. We nemen graag de tijd om het door u gekozen bloemwerk persoonlijk af te stellen op uw wensen. Bij Bloemenland hopen we dat het door u samengestelde boeket troost biedt voor iedere aanwezige. 

 

We weten dat er veel komt te kijken bij het overlijden en houden hiermee rekening door het bloemstuk te leveren op locatie (rouwcentrum, kerk etc.)Dan hoeft niet naar Bloemenland te komen om het stuk op te halen met het risico dat er beschadigingen komen aan het zorgvuldig samengestelde bloemstuk. 

 

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op om in een persoonlijk gesprek samen het geschikte bloemwerk te vinden. Voor bijna alle bloemwerken geldt: voor 10:30 uur besteld, is dezelfde dag nog bezorgd. Indien de gewenste bloemen niet voorradig zijn dan is het bloemwerk de volgende dag leverbaar.

Rouwkrans

Een rouwkrans kan op een statief worden tentoongesteld en is een indrukwekkend bloemwerk om als laatste betuiging van respect te plaatsen bij de uitvaart.

Kistbedekking

Met dit bloemstuk kunt u de kist bedekken. U kunt ervoor kiezen om de gehele kist te laten bedekken, maar het bloemwerk kan in allerlei vormen worden gemaakt.

Rouwboeket

Het boeket kan in een vaas worden geplaatst of liggend gebonden worden. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het rouwboeket.

Rouwdruppel

Een druppel, een traan, een teken van het verdriet dat gevoeld wordt door de naasten. De rouwdruppel spreekt de bedroefdheid uit, maar zonder woorden.

Biedermeijer

De rouw biedermeijer kenmerkt zich in een ronde of ovale vorm met een rechte onderkant. Het is een mooi bloemstuk die op meerdere plekken tot haar recht komt.

Rouwmand

Een rieten rouwmand is geschikt om naar de begrafenis of het graf mee te nemen. De mand is waterdicht, u hoeft zich geen zorgen te maken over het lekken.

Speciale vormen

Een bijzonder bloemstuk in de vorm van iets kenmerkends voor de overledene maakt de uitvaart extra persoonlijk.

Rouwhart

Een rouwstuk in de vorm van een hart om uw liefde uit te drukken voor de overledene. Het rouwhart steekt een hart onder de riem voor alle naasten.
Rouwboeket
Klik hier
Biedermeijer
Klik hier
Rouwkrans
Klik hier
Rouwmand
Klik hier
Speciale vormen
Klik hier
Previous
Next