Over ons

Bloemenland is al meer dan 32 jaar een begrip in Zwolle Zuid en biedt de hoogste kwaliteit in bloemen, planten en gelegenheidsbloemwerk. Op de vaste standplaats in Zwolle Zuid (Pijmanstraat 18, naast de ingang van de Albert Heijn) vindt u de mooiste bloemen en buitenplanten (van het seizoen). Ook vindt u hier mooi opgemaakte potjes, schaaltjes en meer, voor uzelf of om als cadeau weg te geven.

Het is op 19 september 1988 dat Zwolle-Zuid voor het eerst kennismaakt met Bloemenland Zwolle die haar bloemenkraam begon in het grote winkelcentrum Zwolle-Zuid naast de ingang van AH aan de Pijmanstraat 18.
Het bloemenvak is er bij Wendy Wind met de spreekwoordelijke paplepel al jong ingegoten, de familie Wind zit namelijk al sinds 1860 in de bloemen met eigen kwekerij en meerdere bloemenwinkels.

Specialisatie bloemwerk

Vanaf haar 15de jaar is Wendy al werkzaam in de bloemenkraam naast haar opleiding tot bloembindster, na het behalen van haar diploma ging zij fulltime aan het werk bij haar vader en moeder en nam zij het reilen en zeilen van de bloemenkraam op haar en heeft zij zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het maken van bruidsboeketten, aankleding van de trouwlocatie en het maken van rouwarrangementen.

Bloemenkraam Zwolle-Zuid

Elk boeket en elk bloemstuk wordt dan ook altijd met veel passie en liefde voor het vak door haar en haar medewerkers gemaakt zodat u altijd goed geholpen wordt en er keer op keer iets moois samengesteld word.
Op dit moment staat Bloemenland Zwolle op donderdag, vrijdag en zaterdag op de vaste standplaats in het winkelcentrum van Zwolle-Zuid naast de ingang van AH aan de Pijmanstraat 18 met hun bloemenkraam.

Bloemen, boeketten en accessoires

Bij de bloemenkraam waar voornamelijk (losse) bloemen en boeketten worden aangeboden wordt u altijd vriendelijk geholpen en denken we graag met u mee om samen met u een mooi boeket samen te stellen. Hier verkopen wij ook planten en leuke opgemaakte schaaltjes en vaasjes die leuk zijn om cadeau te geven.

Afhaallocatie

Onze bedrijfsruimte waar alle bloemen en bloemstukken worden (klaar)gemaakt en waar u uw bestelling kunt ophalen op maandag, dinsdag en woensdag zit aan de Baileystraat 2H op de Marslanden in Zwolle-Zuid.

Wij bezorgen natuurlijk ook en daarvoor kunt u 24 uur per dag uw bestelling doorgeven via onze webshop, heeft u iets speciaals nodig dan kunt u via ons contactformulier of per e-mail contact met ons opnemen.

Overdag zijn wij ook telefonisch of via Whatsapp bereikbaar op telefoonnummer: 06 - 464 05 703 (Wendy Wind).

Bloemenland Zwolle
Pijmanstraat 18
(Naast ingang van AH)
8014 VB Zwolle
06 464 05 703

Afhaallocatie
Baileystraat 2H
8013 RV Zwolle
038-7859827
info@bloemenlandzwolle.nl

BTW: NL001418810B57
KVK: 69747377