Over ons

Wendy Wind heeft in 1991 haar eigen bloemen speciaalzaak opgericht in 1991, uit liefde voor bloemen. Deze liefde begon oorspronkelijk vanuit haar ouders en broer die altijd al bloemenwinkels hebben gehad en met plezier bloemen verkochten. De vader van Wendy zag al heel snel dat zij steeds meer interesse kreeg in bloemen en heeft daarom besloten om een bloemenkraam te beginnen.   
 
Vandaag de dag, is Bloemenland bijna dertig jaar bij ons en geven wij iedere week onze klanten de beste kwaliteit bloemen voor een betaalbare prijs. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, zo zijn wij niet alleen wekelijks aanwezig bij onze kraam, maar ook buiten openingstijden telefonisch of per e-mail te bereiken. 
 

Een blik in het verleden

De Familie Wind zit al sinds 1860 in de bloemen,
begonnen met een winkel met eigen kwekerij tot winkels
en standplaatsen.

De vrouw achter Bloemenland

Als jong meisje is mij het bloemenvak al met de paplepel ingegoten. Na het behalen van mijn vakdiploma ben ik direct aan de slag gegaan met mijn bloemenkraam. Ook heb ik leren inkopen op de klok op de bloemenveiling, erg vroeg je bed uit maar superleuk om te doen, snel rekenen en reageren zodat je met mooie betaalbare bloemen weer “thuis” komt.

Ik houd van alles wat bloeit en groeit, overal is iets moois van te maken. Iedere klant is anders en heeft zijn eigen smaak en dat is het wat dit vak zo mooi maakt.  Het is een eer om mijn creaties met mensen te mogen delen. Uit het maken van rouwwerk haal ik erg veel voldoening, het is fijn dat je mensen in een droevige tijd toch een beetje blij kunt maken door een bloemstuk te creëren dat de overledene weerspiegelt. 

Het mooiste vak wat er is, werken met bloemen, planten en mensen! 

Wendy Wind

Eigenaresse

Interesse? Bestel nu online!

Een boeket, groot of klein, alles is mogelijk bij Bloemenland